Creativity

Originality

Imagination

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

DSC03693

Foreningen Frivillighedsdagen er en paraplyorganisation for foreninger i Høje-Taastrup kommune. Alle frivillige foreninger bør
være medlem af Foreningen Frivillighedsdagen. På den måde støtter I det gode arbejde, vi laver på tværs af de forskellige
foreninger i Høje-Taastrup kommune.

Det lave kontingent giver desuden en masse fordele for jeres  forening. For kun 150 kr. om året, kan I:

• Deltage gratis med en bod på Frivillighedsdagen i Taastrup og i Hedehusene.
  • Låne grej for et lille udlånsgebyr (ikke-medlemmer betaler et højere gebyr).
  • Være med på foreningstræf i løbet af året. Der har tidligere været afholdt kasserer-kursus, træf om
    forsikringsforhold og informationsmøder om fundraising.
  • Deltage på generalforsamlingen, hvor foreninger kan knytte netværk og høre en spændende foredragsholder.
  • Et nyhedsbrev med forskellige informationer.
  • Støtte det gode arbejde på tværs mellem foreningerne og skabe et fælles talerør overfor offentlige instanser.

Jeres forening kan være aktivt med til at arbejde på flere medlemsfordele for foreningerne.

Meld jeres forening ind ved at kontakte kasserer Jørgen Skorstengaard  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kontingent kan indbetales på reg.nr. 5333, konto 024 1895.

Har I spørgsmål om medlemsskab, er I velkomne til at kontakte:
Formand Frederik Hansen: tlf. 4371 2903
eller Kasserer Jørgen Skorstengaard: tlf. 2013 1553

Vi glæder os til at byde jeres forening velkommen i Frivillighedsdagen.